Yağ enjeksiyonu ile meme büyütme işlemlerinizde, Belma Kapılı Klinik’te hayalinizdeki görünüme ve konfora kavuşmak için 0505 068 33 48 numarasından bizlere ulaşabilirsiniz.

Her alanda olduğu gibi estetik sektöründe de teknolojik gelişmeler devam ediyor. Yağ transferi için geliştirilen bazı cihazlarla alınan yağların saflaştırılması ve uygun miktarlarda enjeksiyonu sayesinde vücudun diğer bölgelerinde olduğu gibi memede de artık daha iyi sonuçlar alıyoruz. Bu sayede transfer edilen yağ hücrelerinin yaşama olasılığı ve işlemin kalıcılığı artıyor.

Memeye yağ enjeksiyonu nasıl yapılır?

Öncelikle yağ alınacak bölgeler belirlenir. Çoğunlukla bel ve karından yağ alınır. Ancak basen, bacak içi, diz içi veya başka yağ birikimi olan bölgelerden de yağ alınabilir. Liposuction yöntemiyle alınan yağlar kapalı ve steril bir ortamda biriktirilir ve buradan yine steril enjektörler aracılığı ile memelere enjekte edilir. Her bir memeye ortalama 300-450 ml yağ transfer edilebilir. Bu yağların ortalama % 60-70’i kalıcı olur. Daha fazla yağ enjeksiyonu yapmaya çalışmak dolaşımı bozarak yağların ölmesine yol açar.

Hangi durumlarda memeye yağ enjeksiyonu yapılır?

  • Meme asimetrisinde yapılabilir
  • Meme dolgunlaştırmak için
  • Silikonla meme büyütme yapılmış zayıf hastalarda silikonun görünürlüğünü azaltmak ve daha doğal görüntü elde etmek için yapılabilir.
  • Tüberöz meme gibi meme şekil problemi olan durumlarda

Yağ enjeksiyonu ile meme büyütme hakkında detaylar için iletişim sayfamızı ziyaret ediniz.

Bizi sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

 

Menü